Nevzat AKDENİZ Yazdı- Gıda Kontrolü ve Çevre Sağlığı

Nevzat AKDENİZ Yazdı- Gıda Kontrolü ve Çevre Sağlığı

Nevzat AKDENİZ Yazdı- Gıda Kontrolü ve Çevre Sağlığı Son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve tepki
Ana Sayfa Vefat 9 Haziran 2024 963 Görüntüleme

İbrahim Bircan Vefat Etti

1983 yılında Diyarbakır Çevre Sağlığı Meslek Lisesinden mezun olduktan bir dönem meslektaşımız olarak çalıştıktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirip uzun süre Ankara Barosunda Avukatlık yapan İbrahim BİRCAN yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 7 Haziran 2024 tarihinde vefat etmiştir.

Cenazesi 8 Haziran 2024 tarihinde Ankara Ortaköy Mezarlığında  defnedilmiştir.

Allah’tan Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun.

Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.

Yorumlar

Yorumlar (1 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

  • İrfan yaşar ERDEM :

    12 Ağustos 2024-00:44

    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET RUHU ŞAD OLSUN AİLESİ VE SEVENLERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM BAKİ ALLAH( Kardeşim çok efendi büyüğüne her zaman saygılı küçüklerini seven mütevazi ölüme gittiğini bile bile ölümden hiç bir zaman korkmayan inançlı ve mütevaziliği ile her zaman benim kalbindedir o hasta hali ile benim sağlığımı sorduğunda hastalığını öğrenmiştim inanınki o kadar duygulanmıştımki sözlerle ifade edemem çekti hastalık öbür Dünyasında kefareti olur İNŞA’ALLAH Toprağı onu incitmesin ALLAH ‘hın günahsız kulu olarak Cennetinde olsun Amin )

| ÖzTürkTASARIM.com |