Nevzat AKDENİZ Yazdı- Gıda Kontrolü ve Çevre Sağlığı

Nevzat AKDENİZ Yazdı- Gıda Kontrolü ve Çevre Sağlığı

Nevzat AKDENİZ Yazdı- Gıda Kontrolü ve Çevre Sağlığı Son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve tepki
Ana Sayfa Güncel Haber 29 Mayıs 2024 810 Görüntüleme

Dernek Başkanımız SEDER Başkanı İsmet DATLI’yı Ziyaret Etti

Çevre Sağlıkçılar Eğitim ve Dayanışma Derneği (Çevsader) Başkanı İbrahim GÖRÜNME 29 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Keçiören Çevre Sağlığı Meslek Lisesi Çevre Sağlığı Mezunu , Ankara Mamak İlçe Sağlık Müdürlüğünde Tıbbi Teknolog olarak görevli ve Genel Merkezi Ankara’da bulunan halen Sağlık Eğitimcileri Derneği Başkanı İsmet DATLI’yı ziyaret etti.

Başkan İbrahim GÖRÜNME, Sağlık Eğitimcileri Derneği (SEDER) Genel Başkanı İsmet DATLI’ya “Kendisi ile aynı okul ve sıralardan geçtiklerini, bu sebeple Çevre sağlığı alanıyla ilgilerini bildiklerini, özellikle sağlık dernekleri arasındaki her türlü konuda istişarelerin olması gerektiği, yapılan, devam eden ve yapılacak çalışmalara gereken katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Sağlık Eğitimcileri Derneği (SEDER) Genel Başkanı İsmet DATLI ise Derneğin kuruluşunun ve faaliyetlerinin hayırlara vesile olmasını, ziyaretten çok memnun olduklarını, Çevre Sağlığı Mesleğini temsil eden Çevsader gibi Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışma ve irtibatta olunması gerekliliğini, ellerinden ne gelen olursa yardıma hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

| ÖzTürkTASARIM.com |